The Great Barrier Reef

Tjena dar hemma! Nu sitter vi pa en turistinfokub med gratis internet. Tyvarr gor detta att vi fortfarande inte kan dela med oss av vara fantastiska bilder, hoppas ni inte tar illa upp. Idag var vi ute i barriarrevet och dok, jag, Ebba, Emma, Cissi och hennes kompis Rebecka (exklusivt sallskap, nyanland fran det fjarran landet Sverige, vilken lyx).
Att dyka var verkligen mycket battre an jag trodde det skulle va. Det borjade inte jattefantastiskt. Ebba var lite orolig infor dyket i och med hennes oroperationer och jag blev sjosjuk och spydde hehe. Men sa kom vi fram med baten till vart fortsa stopp och borjade smatt med att snorkla. Lite laskigt tyckte jag att ha reven sa nara inpa sig, i alla fall innan man fick in tekniken med simfotterna och allt. Men det blev ju battre. "Det har ar det coolaste nagonsin" tyckte Ebba. Sen var det var tur att dyka. Var guide verkade lite stressad nar han skulle visa oss hur man blaste ut vattnet ur cyklpoen och lite sant man behovde veta, vi fick simma runt med honom en stund och sen ga upp. Vi sag inte sa mycket och barriarrevet var lite gratt sa jag tyckte fortfarande inte att det var fantastiskt, men helt ok. De andra tyckte det var fantastiskt. "Det har ar det coolaste nagonsin" sa Ebba igen och vi bokade ett till dyk till eftermiddagen. Baten akte vidare och pa det tredje och sista stallet fick vi simma mer sjalvstandigt. Det dyket var coolt. Vi kom nara storre rev langre ner, fler fiskar, beskadade barriarrevsstold pa nara hall (en kille med sax samlade noga utvalda delar i sin tygpase) och klappade en stor skoldpadda. "Sa sjukt coolt" sa vi alla. Sen snorklade Ebba bortom barriarrevskanten och jag blev radd for hajarna (tank stupet i borjan av hitta nemo).
Nu ar vi lite mora och planerar en val efterlangtad tvatt! Antligen! Forsta riktiga sedan vi kom till landet, sa ni kan ju bara tanka er.
Ha det! /Emilia

Kommentarer
Postat av: Louise

Haha stupet i Hitta Nemo - fett läskigt!

2011-12-02 @ 11:10:31
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: Bodil

Låter helt fantastiskt!

2011-12-02 @ 23:31:27
URL: http://viharenblogg.webblogg.se/
Postat av: Bodil

Låter helt fantastiskt!

2011-12-02 @ 23:31:50
URL: http://viharenblogg.webblogg.se/
Postat av: Karin

UPPDATERA. puss

2011-12-06 @ 01:05:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0