kart aterseende: Brisbane

Vi har nu lamnat landsbyggden och har for ett par timmar sedan anlant till Brisbane igen. Det kanns bade jatteskont men samtidigt lite sorligt. Aven om vi inte kommer att sakna regnet, tomater, paprikor och rastlosheten som infinner sig da man inte har fatt jobb pa en hel vecka, kommer vi definitivt att sakna vara nyfunna vanner. Josh, James, Ash, Steve, John och Tom. Kanske kommer vi traffa dom alla igen, kanske inte. Framtiden far helt enkelt avgora den saken. James kommer vi antagligen traffa da han lovat att han ska komma till Sverige nasta ar med sin mamma och aka skidor i bergen med oss. Det ska bli kul!
-
Emma och jag ar jattehungriga, sag fram emot en stor tallrik med nudlar efter den langa bussfarden, men nar vi kommer till koket mots vi inte bara av en stank som tydligen alltid infekterar trappuppgangen till koket, utan aven av en skylt: cleaning in progress between 2-3. Kom igen, vad ska man gora om man ar hungrig precis da? Ata grus?
-
En annan sak som ar lite lustig ar att Emma has done it again. Hon har namligen lyckats boka fel hosteldatum ett antal ganger under denna resa. Sa nar vi kommer fram till receptionen fragar killen, som for ovrigt kan lite svenska, om vi har planerat att komma tillbaka nasta vecka. Lite forundrade sager vi att det har vi inte tankt, och da inser han att vi maste ha bokat lite fel. Som tur var var killen snall och rummen lediga. Sa vi fick inte bara ett battre rum till billigare pris, utan vi fick till och med ett rum helt for oss sjalva, med pool och bastu och glass.. haha FEST ikvall!
-
Nu ska Emma fa kolla sin facebook, da helt medvetande om att det absolut inte kommer att ha hant nagonting da det ar natt i Sverige och vi var inne for ungefar fyra timmar sedan. Men hon behover inte vara ledsen for det hade inte hant nagonting pa min heller. Ska bilda klubb nu pa eftermiddagen medan vi ater vara nudlar(efter klockan 3).
/Ebba

Kommentarer
Postat av: Johannes

Jag har ingen klar uppfattning om Australiens geografi, men drunkna inte i översvämningarna! Och skönt att slippa (höra dig klaga om) paprikorna!;)

2012-02-06 @ 21:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0