mot melbourne

Sitter nu uppe och väntar på att få åka till tågstationen och ta natt-tåget till melbourne! känns lite sorgligt att lämna alla snälla manniskor här på farmen men himla kul att fara vidare mot nya äventyr.
vissa kanske undrar varför vi åker vidare så snabbt, vi har trots allt bara varit här i en och en halv vecka. egentligen är det ganska vanligt att wwoofers bara stannar en/tva veckor på ett ställe, tyskarna på var grannfarm var bara där en vecka t.ex. största orsaken är väl dock att vi inte haft så mycket att göra, vilket har gjort oss lite rastlösa. vi är 6 wwoofers här och det har väl knappt funnits jobb åt två personer. men vi har verkligen haft kul också, alla här är hur snälla och trevliga som helst. så förhoppningsvis får man träffa dom igen. :)
och om ni undrar, så var vår midsommarfest himla lyckad, minus det faktum att larver hann hugga in på våra köttbullar innan vi gjorde det... har drömt mardrommar två nätter på rad nu om larver i maten... hur äckligt som helst. ni får säkert se bilder sen! :) (inte pa larverna dock! utan från festen.)
har har ni en bild pa melbourne, mm vad fint:
det var allt jag hade. vi hörs när vi är framme! Puss o kram Emma

Kommentarer
Postat av: Martina

Åh Melbourne! Det var där jag träffade Kostja! Vi bodde på MIB - Melbourne International Backpacker men ett rätt billigt hostel är även Flinders Station. Ni måste även åka till St. Kilda! Det är en strand som är fin och där kan man gå ut på en pir på kvällen och se pingviner! Där kan man även se Melbournes skyline, hur fint som helst. Å jag är avis!

2011-11-20 @ 14:52:56
URL: http://gatomalo.blogg.se/
Postat av: Johannes

Jag hoppas tågresan var nice, tåg är härligt.. Något annat som är härligt är den lille stackars killen i vänsterkanten som gång på gång blir knockad av kängurun utan att lära sig sin läxa!

2011-11-20 @ 22:53:59
Postat av: *e*

Stackars Carl

2011-11-20 @ 23:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0