Mer uppdatering

Hej vänner och kära.
Vi befinner oss som sagt ute på en farm i Goulburne, tre timmar tåg från Sydney och en timme till Canberra. Som ni antagligen gissat är internetanslutningen inte den bästa jag upplevt, så ni får leva med att uppdateringen blir lite spartansk, men här får ni iallafall som ni kan gotta er i ett tag:
Vi bor hos Jay med hans brorsa, kompis samt tre andra Wwoofers. Två av dom är från sverige, himla trevliga tjejjor, samt en holländare, hon är också snäll. Vi har varit här tre nätter nu, varje natt har varit sjukt kall (trodde vi åkte ifrån kylan men tji fick jag) och huset är inte direkt isolerat, uppvärmt eller särskilt fräscht över huvud taget. Men vi är ju inte dom som är dom så vi står ut med lite spindlar i taken och den döda musen under köksbänken.
Inte särskilt mycket har vi jobbat heller. Första dagen läste vi mest och blev solbrända. Andra dagen klippte vi lite hönsnät på dagen, och åkte på kängerusafari på kvällen. Vi såg flera stycken och även massa idag, himla coolt och dom ser ju för roliga ut när dom skuttar, jag dör lite varje gång. Men jag har ju ganska tråkig humor så well... I alla fall, idag så hjälpte vi till på ett charity-event på grannfarmen. Det bjöds på ponnyridning, traktoråkning samt lotteri där man kunde vinna riktiga höns. Himla trevligt och mycket söta barn. På den grannfarmen bor det också två tyskor som är himla trevliga, vi har träffat dom ett par gånger nu och det är ju kul.
Sen så har vi badat. Inte i havet utan i skabbiga dammar med massa sjögräs och blodiglar, living the dream! nej men det är mysigt. På denna farm finns även två söta hundar, Bill och Minie samt två hästar men dom är lite ohanterbara så jag och holländaren, som också gillar hästar, har fått den ena lite som projekt. vi får se hur det går.
Vi vet inte riktigt hur länge vi stannar här, kanske en vecka till och sen är planen att åka neråt. Och ja martina, vi har blivit solbrända! sjukt faktiskt på en vecka.
Hoppas det här var info nog åt dig mamsi. Puss och kram på er! /Emma

Kommentarer
Postat av: S

Nu är det ju såhär att jag saknar dig hela tiden..

2011-11-13 @ 10:36:11
Postat av: Louise

Mmm blodiglar och döda möss - som ni förstår så läser jag bara det negativa så att jag inte ska bli allt för avundsjuk. Stora kramar till er alla tre!

2011-11-13 @ 11:12:30
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: Ma Eva

Inga ohanterbara hästar Emma! Akta er för giftormar o spindlar också! Ponnyridning o kängurus är ok.

Kul att höra från Er ibland och att ni verkar ha det bra. Köp en varm tröja så du inte blir sjuk. Pussar ma

2011-11-14 @ 21:50:18
Postat av: KErstin Sjöstrand

Hej EbbaVad kul att se att du verkar har det najs. Vi saknar dig här när alla kusinerna är på plats. Samtidigt är vi litet avundsjuka för du verkar ju få uppleva en massa saker. Vad kul att uppleva en hel kontinent så där..... Njut nu av livet!! kramar från Orrgränd

2011-12-23 @ 23:46:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0