Great Ocean Road

Hej alla, vi lever, ifall ni borjar tvivla. Vi har bara inte haft internet pa hostellet. Och sen har vi varit pa roadtrip!

Vi har namligen akt pa Great Ocean Road. GOR ar en lang kustvag nara Melbourne ut vasterut pa 250 km. Sa vi fyra hyrde en campervan i tisdags, en helt fantastisk bil faktiskt som ni ser i bakgrunden pa bilden ovan, och sen sa kom vi tillbaka igar. Tva natters camping blev det alltsa och det hela var mycket kul!
Ni kanske undrar vem den fjarde pa bilden ar? Outsidern ar Cissi, som vi roligt nog hittade pa vag till tagstationen nar vi skulle aka fran Sydney. Sa vi hangde en timme med henne i Hyde Park, eftersom hon vantade pa en van och vi vantade pa vart tag, och sen traffades vi har nar vi kom till Melbourne. Det ar enkelt att skaffa nya vanner nar man ar ute och reser :)
Den forsta timmen med bilden var jag livradd. Bilen lat (later) som en motorbat, vi fick hela tiden paminna varandra om att halla vanster och det gick inte att lagga i 3ans eller 5ans vaxel. Men efter ett tag fick vi in snitsen och det var bara roligt. Langst hela vagen lag det beach efter beach, helt tomma pa folk och med turkost vatten, och alla kustvyer var underbart fina. Vi fick aven se koalor, sjukt sota klumpar som satt mellan tva tradgrenar. Lite minus med resan var att det var sjukt kallt pa natten, forsta natten trodde jag att jag skulle frysa ihjal och da hade jag tre leggings och tre trojor pa mig... Vart gasolkok lyckades aven spranga sig sjalva under sista middagen, men turligt nog var ingen i narheten och middag hann blev klar anda (vilket var tur for emilia hade brutit ihop annars.)

(Ville hangde i framrutan hela resan och var nojd. Bilderna ar Cissis.)
Kul grej hur som helst! Nu efter en lang natts somn ar vi pigga pa att utforska sjalva Melbourne, som vi hittills gillar mycket!
Pusshej Emma

Kommentarer
Postat av: Louise

Åhå vilken fin bil! Och snygga tjejer!

Pappa Rudolf har ett tips han vill dela med sig av: åk till Port Douglas och dyk - ligger typ vid Cairns och är kanon! Over and out!

2011-11-25 @ 14:00:06
URL: http://louisekarin.blogg.se/
Postat av: Martina

det finns gratis internet på biblioteket! Det är ett bra tips!

2011-11-25 @ 17:30:42
URL: http://gatomalo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0